Wij zijn een domotica specialist en programmeren uw en onze projecten, tevens maken we een compleet plan samen met u als installateur, architect of eindgebruiker.

Dit alles doen we voor diversen klanten en dat kunnen architecten, installateurs maar ook eindgebruikers zijn of een combinatie van enkele.
Een domotica systeem groot of klein, KNX of een ander systeem alles is bespreekbaar; LED verlichting aangestuurd door dali, audio video of een koppeling met andere technische systemen je kan het zo gek niet bedenken er is  heel veel mogelijk.
Een voorbeeld hierin is dat als u bijna thuiskomt en de verwarming  aangezet is in de gewenste stand of het hek die open gaat bij aankomst zodra deze benaderd wordt met de auto.
Kortom een goede domotica installatie begint bij al de ontwerp fase.

ARCHITECTEN

Bent u een Architect of designer en aan het werk voor een relatie die het ontwerp helemaal aan u toevertrouwd, maar nu nog op zoek naar de juiste partner die voor ondersteuning kan zorgen bij het ontwerp voor een passend domotica systeem, FX-Domotica helpt u graag met de juiste keuze van de componenten, wij bezoeken u met uw klant op locatie, maar andersom kan ook bij ons op kantoor in onze showroom of demoruimtes van onze Knx partners.

Contact

INSTALLATEURS

Wij werken samen met en voor installateurs, we hebben al enkele installatiebureau’s waar we voor programmeren en installeren een voorbeeld hierin is dat wij onder de hoed van uw bedrijf langskomen bij de klant om de smarthome installatie voor u te programmeren of netjes op te leveren met componenten via ons geleverd en/of door u geïnstalleerd.
Wij begeleiden u als installateur bij het hele bouwproces ook als er wijzigingen zijn tijdens de bouw, kortom u installeert en FX Domotica programmeert.
Maar natuurlijk heeft FX Domotica ook projecten welke we in samenwerking met installateurs uitvoeren uit ons bestand.

Lees meer

EINDGEBRUIKERS

Gefeliciteerd u heeft plannen om een mooie woning te laten bouwen, Maar nu bent u op zoek naar een technische installatie die u van alle gemakken kan voorzien in en rond u uw woning. Dit alles kunnen wij verzorgen en samen met u bedenken, u als klant staat centraal hierin. Net als dat het systeem dat u kiest welke centraal staat en alle technische installaties moet verbinden, veelal gebruiken wij hiervoor KNX, welke de wereldwijde standaard is voor Domotica. Maar waar begint u en wat zijn de wensen, dat alles is bespreekbaar bij ons op kantoor in onze demoruimte.

Contact