Wij zijn een domotica specialist en programmeren uw en onze projecten, tevens maken we een compleet plan samen met u als installateur, architect of eindgebruiker.

We bieden deze diensten aan voor diverse klanten, waaronder architecten, installateurs, maar ook eindgebruikers, of een combinatie van deze. Of het nu gaat om een groot of klein domoticasysteem, KNX of een ander systeem, alles is bespreekbaar. Denk aan LED-verlichting aangestuurd door DALI, audio-video-integratie of koppelingen met andere technische systemen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Een voorbeeld hiervan is wanneer u bijna thuis bent en het domoticasysteem de verwarming in de gewenste stand heeft gezet, of het hek dat automatisch opengaat zodra u met de auto nadert. Kortom, een goede domotica-installatie begint al in de ontwerpfase.

ARCHITECTEN

Bent u een Architect of designer en aan het werk voor een relatie die het ontwerp helemaal aan u toevertrouwd, maar nu nog op zoek naar de juiste partner die voor ondersteuning kan zorgen bij het ontwerp voor een passend domotica systeem, FX-Domotica helpt u graag met de juiste keuze van de componenten, wij bezoeken u met uw klant op locatie, maar andersom kan ook bij ons op kantoor in onze showroom of demoruimtes van onze Knx partners.

Contact

INSTALLATEURS

Wij werken samen met en voor installateurs, we hebben al enkele installatiebureau’s waar we voor programmeren en installeren een voorbeeld hierin is dat wij onder de hoed van uw bedrijf langskomen bij de klant om de smarthome installatie voor u te programmeren of netjes op te leveren met componenten via ons geleverd en/of door u ge├»nstalleerd.
Wij begeleiden u als installateur bij het hele bouwproces ook als er wijzigingen zijn tijdens de bouw, kortom u installeert en FX Domotica programmeert.
Maar natuurlijk heeft FX Domotica ook projecten welke we in samenwerking met installateurs uitvoeren uit ons bestand.

Lees meer

EINDGEBRUIKERS

Gefeliciteerd u heeft plannen om een mooie woning te laten bouwen, Maar nu bent u op zoek naar een technische installatie die u van alle gemakken kan voorzien in en rond u uw woning. Dit alles kunnen wij verzorgen en samen met u bedenken, u als klant staat centraal hierin. Net als dat het systeem dat u kiest welke centraal staat en alle technische installaties moet verbinden, veelal gebruiken wij hiervoor KNX, welke de wereldwijde standaard is voor Domotica. Maar waar begint u en wat zijn de wensen, dat alles is bespreekbaar bij ons op kantoor in onze demoruimte.

Contact